مرکزفرهنگی و هنری جیم آباد 

این مرکز از سال1372 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا 17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی 

بخش های مرکز :

 دارای یک  کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان

امکانات کارگاهی :

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال /کارگاه خوشنویسی

خدمات فراگیر :

 

روز و ساعات فعالیت :

 شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

پرسنل :

 ۱ نفرمربی فرهنگی و  مسئول مرکز- 1 نفر نیروی هنری

شرایط عضویت :

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 20000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 25 کیلومتری جاده مشهد-فریمان،جیم آباد،خیابان امام رضا (ع) 6،سمت راست نبش کوچه شهید یعقوبی2،کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز جیم آباد 

تلفن :

 

 05133533311

مسئول مرکز :

 

 خانم سمیه غضنفری


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1403/11/03 - 22:25
  • تعداد بازدید: 776
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راه‌یابی ۴ قصه‌گوی خراسان رضوی به جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

با اعلام نتایج مرحله منطقه‌ای قصه‌گویی، ۳ عضو نوجوان و یک قصه‌گوی بزرگسال به مرحله بین‌المللی جشنواره قصه‌گویی راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، اسامی برگزیدگان، شایستگان تقدیر و راه‌یافتگان به مرحله ملی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بخش‌های مختلف اعلام شد.

قصه‌گویان برگزیده نخست پس از گذر از مرحله استانی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به بخش منطقه‌ای معرفی شدند و در این مرحله نیز با درنظر گرفتن پایش و داوری انجام شده، اسامی برگزیدگان و شایستگان تقدیر در بخش‌های سنتی و کلاسیک، ایثار و مقاومت، مدرن و نوآورانه، علمی، پیشرفت قهرمانان ایران، دینی، آیینی و سنتی، زبان اشاره و قصه‌های منظوم اعلام شده است.

بر این اساس دبیرخانه جشنواره اسامی ۱۳۴ برگزیده یا شایسته تقدیر این داوری را در مرحله منطقه‌ای اعلام کرده است که از میان آن‌ها ۸۶ نفر به مرحله پایانی راه یافته‌اند و از ۴۸ نفر نیز به عنوان شایستگان تقدیر قدردانی می‌شود. در میان این اسامی سه عضو نوجوان دختر مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی به نام‌های فاطمه موسوی حکم آبادی در بخش نقالی از نقاب، نرگس دلشاد در بخش مدرن از بردسکن و طهورا ماهزاده در بخش غزه از جغتای به عنوان راه یافته به مرحله پایانی می‌درخشد. همچنین محمود خرقانی کارشناس فرهنگی و رابط قصه‌گویی استان نیز راه یافته به مرحله پایانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در بخش پیشرفت و قهرمانان می‌باشد. نسرین نامور مسئول مرکز فرهنگی بردسکن عنوان شایسته‌ی تقدیر را در بخش قصه‌گویی دینی کسب کرد.

مرحله پایانی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با هدف عمومی‌سازی و مردمی‌سازی قصه‌گویی و با شعار «راز قصه‌ها، ساز زندگی‌ست» از ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در شهر یزد برگزار خواهد شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت